CABINETUL AVOCATULUI VIOREL DODAN

изображение_viber_2019-06-04_09-39-48_Ed

 a fost infiintat acum  10 ani, in baza Legii cu privire la Avocatura din RM si a statutului profesiei de avocat,avand printre obiective crearea unui program care sa permita actionarea rapida si eficienta in majoritatea cazurilor aflate in gestiune. Pentru ca am avut rezultatele dorite in solicitarile clientilor nostri, am deschis calea altor noi colaborari si pastrarea celor vechi.

In tot acest timp am dat dovada de respect si loialitate fata de participantii dintr-un proces, aparand clientii in mod constincios si fara teama,tinand seama de propiile sale interese . 

Venim in sprijinul clientilor cu un program incarcat si oferim consultanta juridica, studiu documente, redactare acte juridice specifice, asistare si reprezentare, in domeniile alaturate.

Pentru mai multe informatii privind serviciile complete oferite de cabinetul nostru nu ezitati sa ne vizitati la adresa indicata in rubrica CONTACTE.

Utilizarea informaţiilor, vă poate oferi un suport informativ si este recomandată consultarea ulterioara a avocatului care să vă ofere suportul profesional şi legal, în funcţie de specificul şi particularităţile problemei dumneavoastră.

  • DREPT CIVIL 95%
  • DREPT COMERCIAL 95%
  • DREPTUL FAMILIEI 90%
  • DREPTUL MUNCII 85%
  • SOCIETATI COMERCIALE 90%
  • FALIMENTE 80%
  • RECUPERARI DEBITE 80%

Domenii de practica

Dreptul muncii

Dreptul muncii, ca şi ramură a sistemului de drept, este strâns legată de noţiunea de muncă, specifică oamenilor, manuală sau intelectuală.

Drept administrativ

Dreptul administrativ reglementează relațiile sociale ce apar în activitatea administrației publice de stat sau în legătură cu aceasta.

Drept internațional

Dreptul internațional reprezintă cadrul legislativ care reglementează relațiile între state, persoane sau entități de naționalități diferite.

Drept european

Dreptul comunitar reprezintă setul de norme adoptate de către Comunitatea Europeană si constă din tratate adoptate de către instituții.

Drept penal

Dreptul penal reprezintă instrumentul prin care se apără cele mai importante valori sociale împotriva faptelor periculoase.

Drept civil

Dreptul civil este ramura de drept ce reglementează relațiile social-patrimoniale și nepatrimoniale, stabilite între persoane fizice si/sau juridice.

Drept comercial

Dreptul comercial apare ca un ansamblu de norme juridice ce reglementează activitatea profesioniștilor din diverse domenii.

Dreptul familiei

Dreptul Familiei reprezintă totalitatea normelor juridice care reglementează raporturile de familie, în scopul ocrotirii și întăririi acesteia.

71514844_2482159978739980_26120780342991